Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı  okulumuzda velilerimizin katılımıyla coşkuyla kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okul Sporları Bilek Güreşi İl Müsabakaları kapsamında Aktaş Ortaokulu olarak 3 sporcu ile katılım gösterdiğimiz Küçük Erkekler Turnuvasında 45 kg sağ ve sol kolda öğrencimiz Ömer Furkan Dereli il şampiyonu olurken 35 kg sağ kolda Berat Kerim Dabağ il 2.'si olarak bizleri gururlandırdı.

Her zaman daha iyiye.

Nis

Okul sporları kapsamında düzenlenen Bocce yarışmalarında  Küçükler ve Yıldızlar  kategorilerinde okulumuz il şampiyonu olmuştur . Beden Eğitimi öğretmenimiz Onur AKTÜRK ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Dilimizin zenginlikleri projesi kapasamında okulumuzda etkinlkiler düzeldi.Proje sormlusu Kübra KARAKAŞ, Ömer Buğra OĞUZ  ve Sema Nur AKDEMİR'e emekleri için teşekkür ederiz.

Nis

Temel Eğitimde İyi Örnekler Projesi Kapsamında okulumuz okul öncesi öğretmeni Sema Nur AKDEMİR ve Din Kültürü Ahlak Bilgisi Öğretmeni Fatma TELLİ Ayın Büyüğü adlı Kültürel Çalışmayı gerçekleştirdi . Öğretmenlerimişze teşekkür ediyoruz.

Nis

Sağlıklı ve Dengeli Besleniyorum Hareketsiz Kalmıyorum Projesi kapsamında etkilikler ve proje uygulama süreci devam ediyor.

Mrt

Temel Eğitimde İyi Örnekler Projesi kapsmında Türkçe Öğretmenimiz Kübra KARAKAŞ tarafından hatıra konulu okul çalışması yapılmıştır. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Beden  Eğitimi ve Spor öğretmeni Onur AKTÜRK tarafından okulumuz personeli ve öğrencilere Sağlıklı Beslenme ve Fiziksel Aktivite konulu seminer verildi.

Şbt

Eğitimde İyi Örnekler Projesi” kapsamında okulumuzda belirli kriterler kapsamında ayın öğrencisi seçimi yapılmıştır. Okulumuz Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Onur AKTÜRK ve Matematik Öğretmeni Ahmet PEZİK rehberliğinde ayın öğrencisi 6/A sınıfı öğrencisi Beyza TÜRKER’ e hediyesi takdim edilmiştir.

Şbt

Okulumuz Fen Bilimleri öğretmeni Hülya KARA tarafından öğrenci ve öğretmenlerimize diyabet eğitimi verildi. Öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Ayın Büyükleri Projesi kapsamında ilkokul ve ortaokul düzeyinde bilgi yarışmaları düzenlendi. Anasınıfı öğretmenimiz Sema Nur AKDEMİR ,  Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz  Fatma TELLİ ve Türkçe öğretmenimiz Kübra KARAKAŞ'ın rehberliğinde yapılan yarışmada öğrencilerin bilgi birikimlerinin ölçülme fırsatı oluştu.Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Ayın Büyükleri Projesi Şubat  Ayı Çalışmalarında Halide Edip ADIVAR ve Nene Hatun  hayatları,eserleri   konu edildi. Anasınıfı öğretmenimiz Sema Nur AKDEMİR ,  Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz  Fatma TELLİ ve Türkçe öğretmenimiz Kübra KARAKAŞ'ın rehberliğinde Öğrencilere konu ile ilgili  sunum ve pano çalışması yapıldı. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Gümüşhane Gençlik Merkezinde düzenlenen Yıldız Kızlar Dart turnuvasında okulumuz takımı il birincisi olmuştur. Emeği geçen öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizi kutluyoruz.