Ock

Okulumuzda Beden Eğitimi Öğretmenimiz Onur AKTÜRK'ün düzenlediği santranç turnuvasında  Yavuz Selim DURMUŞ birinci , Serkan TÜRKER ikinci ,  Muhammed Ali Musap YALÇIN üçüncü , turnuvanın en değerli öğrencisi ise Melike DURMUŞ olmuştur. Katılım sağlayan öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi kapasamında okulumuzda etkinlkiler düzeldi.Proje sormlusu Kübra KARAKAŞ, Ömer Buğra OĞUZ  ve Sema Nur AKDEMİR'e emekleri için teşekkür ederiz.

Ock

Ayın Büyükleri Projesi Ocak  Ayı Çalışmalarında Mehmet Akif ERSOY hayatı, ,eserleri ,edebi ve tasavvufi yönleri  konu edildi. Anasınıfı öğretmenimiz Sema Nur AKDEMİR ,  ikinci sınıf öğretmenimiz Fatma TELLİ ve Türkçe öğretmenimiz Kübra KARAKAŞ'ın rehberliğinde Öğrencilere konu ile ilgili  sunum ve pano çalışması yapıldı. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

İlimiz Gençlik Merkezi bünyesinde bulunan deneyap atölyesi ziyaret edildi.

Ock

Orada Bir Köy Var  Uzakta Projesi kapsamında okulumuzda tiyatro gösterisi yapıldı.

Ock

Okulumuzda düzenlenen masa tenisi turnuvasında 6.sınıf öğrencisi Serkan TÜRKER birinci olmuştur . Turnuvaya katılan öğrencilerimize ve turnuvayı düzenleyen öğretmenize teşekkür ediyoruz.

Ock

Aralık Ayı Ayın Öğrencisi Ecrin GÜRSES seçilmiştir. Öğrencimize ödülünü proje sorumlusu beden eğitimi öğretmenimiz Onur AKTÜRK verdiler. Öğrencimize başarılar diliyoruz.

Ara

Damla Gönüllüleri okulumuzda çeşitli etkinliklerde  bulundurlar. Emeği geçen gönüllü arkadaşalara teşekkür ediyoruz.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapasamında okulumuzda etkinlkiler düzeldi.Projes sormlusu Kübra KARAKAŞ, Ömer Buğra OĞUZ  ve Sema Nur AKDEMİR'e emekleri için teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda Yerli Malı Haftası kapsamında etkinlikler gerçekleştirildi. Emeği geçen öğretmen ,öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Ayın Büyükleri Projesi Aralık Ayı Çalışmalarında Mevlana ve Yunus Emre  hayatları ,eserleri ,edebi ve tasavvufi yönleri  konu edildi. Anasınıfı öğretmenimiz Sema Nur AKDEMİR ,  ikinci sınıf öğretmenimiz Fatma TELLİ ve Türkçe öğretmenimiz Kübra KARAKAŞ'ın rehberliğinde Öğrencilere konu ile ilgili  sunum ve pano çalışması yapıldı. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz anasınıfı öğrencileri ve öğretmeni Sema Nur AKDEMİR okul öğretmenlerimize öğretmenler günü kutlama hediyesi hazırladı. Öğretmenimiz ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Onur AKTÜRK'ün başlattığı ayın öğrencisi projesi kapsamında örnek davranışları ve akademik başarıları yönünden kasım ayının  öğrencisi olarak 7.sınıf öğrencimiz Yavuz Selim DURMUŞ seçilmiştir. Öğrencimize hediyelerini okul müdürümüz Serkan YILDIRIM ve Proje Sorumlusu Onur AKTÜRK verdiler.Öğrencimize başarılar dileriz.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Haftası Dolayısıyla Düzenlenen şiir yarışmasında okulumuz 8.sınıf öğrencisi Damla DEMİREL ilçe ikincisi olmuştur. Öğrencimize başarılar diliyoruz.