Kas

Aramızdan ayrılışının 85’inci yıl dönümünde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve İstiklal Savaşımızın Başkumandanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi bir kez daha minnet, saygı ve rahmetle anıyoruz.

Kas

Kaymakamımız Sayın Muhammet KILIÇASLAN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Eyyüp ZENGİN  okulumuzu ziyaret etti. Sınıf ziyaretlerinde bulunan ilçe kaymakamımıza İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Eyyüp ZENGİN  eşlik etti. Öğretmenlerimiz ve yöneticilerimiz ile bir araya gelerek eğitim öğretim süreci faaliyetleri hakkında bilgi alan kaymakamımız öğrenci ve öğretmenlerimize başarı dileklerinde bulundu.

Kas

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında  okulumuzda "Fiziksel Aktivitenin Akademik Başarı Üzerine Etkileri" üzerine Atatürk Üniversitesi hocalarından Doç. Dr. Muharrem Alparslan KURUDİREK tarafından söyleşi programı gerçekleştirildi.Söyleşiye İlçemiz Milli Eğitim Müdürü Eyyüp ZENGİN iştirak ederek sunumundan dolayı Doç. Dr. Muharrem Alparslan KURUDİREK 'e plaket taktim etti.

Kas

Ayın Büyüğü Projesi Ekim Ayı Çalışmalarında Mustafa Kemal ATATÜRK hayatı ,çalışmaları ,yaşamı ,mücadelesi konu edildi. Anasınıfı öğretmenimiz Sema Nur AKDEMİR ,  ikinci sınıf öğretmenimiz Fatma TELLİ ve Türkçe öğretmenimiz Kübra KARAKAŞ'ın rehberliğinde Öğrencilere konu ile ilgili  sunum ve pano çalışması yapıldı. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Okulumuzda coşkuyla kutlandı.Programın hazırlanmasında ve sunumunda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Cumhuriyeti bize armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve kahraman şehitlerimize rahmet ve minnetlerimizi sunuyoruz.

Ekm

Gümüşhane  Doğa Koruma  ve  Milli Parklar Müdürlüğünce oklumuzda Biyo Çeşitlilik ve Biyo Kaçakcılık konularında eğitim verildi.

Ekm

Okulumuz bünyesinde deprem tatbikatı yapıldı.

Ekm

Hayvanları Koruma Günü   kapsamında okulumuz Anasınıfı ve 2.sınıf öğrencileri ile öğretmenleri Sema Nur AKDEMİR , Fatma TELLİ rehberliğinde Kedi Evi  Etkinliği gerçekleştirilerek sokak hayvanlarına karşı farkındalık oluşturulmuştur.

Ekm

Ayın Büyükleri Çalışması  kapsamında okulumuz öğretmneleri Sema Nur AKDEMİR  ve Kübra KARAKAŞ rehberliği ve koordinesinde ayın büyüğü yarışması ve panosu düzenlendi.

Eyl

Beslenme Dostu ve Fiziksel  Aktiviteyi Destekleyen İş  Yeri Programı  Kapsamında okulumuzun yakınında bulunan mesire alanına sabah yürüyüşü etkinliği yapıldı.

Eyl

Dünya İlk Yardım Günü Kapsamında Bilgi Yarışması  Düzenlendi.

Haz

Okulumuz 8. sınıf öğrencileri mezuniyet programı okulumuzda coşkuyla gerçekleştirildi.

Haz

Okulumuz yıl sonu sergisi İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut OLGUN , Eğitim Müfettişleri Başkanı Mustafa Atay ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Musa UNCU 'nun katılımları ile yapıldı.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayamı Okulumuzda veli ve öğrencilerimiz ile birlikte coşkuyla kutlandı.