Aktaş Ortaokulu

Adres
İNKILAP KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ İNKILAP MERKEZ MEVKİİ K.B. KÜME EVLERİ AKTAŞ ORTA OKULU VE ILK OKULU BLOK NO 62 TORUL / GÜMÜŞHANE
Vizyon
Gelişime açık kadromuz ve sahip olduğumuz donanımla öğrencilerimizi; Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, milli değerlerimizi benimseyen ve koruyan, sosyal hayatta en iyi davranışları sergileyen bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Küreselleşen dünyada öğrencilerimizi çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkaracak bir eğitim öğretim anlayışıyla örnek lider bir eğitim kurumu olmak.
Başarılar
Bu Benim Eserim Projesinde Bölge elemelerine katılım,Deneme Sınavlarında ve Yarışmalarda ilçe ve il dereceleri
Ulaşım
Ulaşım okuldaki öğretmenlerin şahsi araçları ile sağlanmaktadır. Öğretmenlerimizin çoğunluğu Gümüşhane Merkezde oturmakta ve buradan gidiş geliş yapmaktadır. Okul ile Gümüşhane Merkez arası yol asfalt olup, 25 dakika sürmektedir.
İnkılap Köyü/ Torul / GÜMÜŞHANE
İl merkezine uzaklığı 33 km. İlçe merkezine uzaklığı 25 km.
FUTSAL, BADMİNTON VE BOCCE TAKIMLARIMIZ MEVCUTTUR.
TUBİTAK 4006 PROJE ÇALIŞMALARIMIZ VARDIR.